U Gradskoj knjižnici i čitaonici Novi Marof jučer je održan pripremni sastanak za ciklus radionica “Čitanjem do zdravlja”, koje knjižnica provodi u sklopu projekta “Čitanje na kotačima”.

Na radionicama će učestvovati bivše članice čitateljskog kluba koje će dijeliti svoj čitateljski put i iskustva dobrobiti čitanja na zdravlje. S njihovom pomoći nastoji se sudionicima radionice približiti knjige usmjerene na zdravlje i ljudsku dobrobit. U sat i pol sudionice su upoznate s ciljevima radionice te razmijenile međusobna iskustva dosadašnjeg sudjelovanja u projektima i aktivnostima knjižnice. Također su zajedno prošle kroz fond kojim knjižnica raspolaže, a usmjeren je na literaturu koja se tiče zdravlja, duhovnosti, psihologije…

Radionice “Čitanjem do zdravlja” usmjerene su na nezaposlene žene, ali i sve zainteresirane koji žele sudjelovati. U ciklusu od 20 radionica, polaznici imaju jedinstvenu priliku čuti iskustva ljudi koji su uz pomoć knjiga prebrodili teška životna razdoblja, popravili zdravlje, dobili “posao iz snova” i općenito o dobrobiti čitanja na ljudsko zdravlje. Sudionici će odabrati jednu knjigu koju će istražiti do kraja ciklusa, te na samome kraju podijeliti do kojih saznanja ih je ta knjiga dovela.

Kroz cijelo razdoblje provođenja ovih radionica primamo dodatne polaznike. Slobodno se informirajte na pultu knjižnice ili nas kontaktirajte na broj 091 198 1796. Možete nam i pisati na e-mail citanjenakotacima@gmail.com

Nekadašnje sudionice čitateljskog kluba knjižnice raduju se podijeliti vlastita iskustva i čitalački put koji im je promijenio živote.

Čekamo vas u knjižnici!

 

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Gradske knjižnice i čitaonice Novi Marof.
Za više o EU fondovima doznajte na www.esf.hr i strukturnifondovi.hr

 

Nove aktualnosti

Pin It on Pinterest

Share This