U Gradskoj knjižnici i čitaonici Novi Marof provedeno je jedinstveno događanje pod nazivom „Istraži knjižnicu“. Uz pomoć zagonetki i igara potrage, posjetitelje su s fondom i načinom snalaženja u knjižnici upoznali:

Gospođa Ljubić

Gospođa Stručnjakinja

Gospodin Dječja književnost

Gospođa Krimić

Gospodin Klasika

Prvi dio dana knjižnicu su posjetili učenici Srednje škole Novi Marof. Podijeljeni u 5 grupa, uz zanimljive zagonetke naučili su kako se snalaziti po odjelima te pretraživati knjige. Nakon njih, događanje je otvoreno za javnost te su svi zainteresirani posjetitelji sudjelovali u istoj potrazi.

Ovim putem novomarofska knjižnica zahvaljuje svim posjetiteljima i učenicima SŠ Novi Marof na sudjelovanju. Na FB stranici knjižnice svi zainteresirani mogu se upoznati s izvoditeljima te pogledati dojmove s događanja, a pristupiti možete putem ovog linka: https://web.facebook.com/100064617132779/videos/974223453768847

Ovaj jedinstveni događaj proveden je u sklopu projekta „Čitanje na kotačima” koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, od strane tima dramskih umjetnika i pedagoga, članova umjetničke organizacije „Točka na I“.

Nove aktualnosti

Pin It on Pinterest

Share This